logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Strategie én uitvoering.

De aanwezigheid op platformen als Facebook, YouTube en Twitter is onlosmakelijk verbonden met het totaal van alle activiteiten op gebied van marketing en PR. De invloed van deze zogeheten social media-platformen op imago en consumentengedrag zijn inmiddels evident.

Hoe deze platformen echter ingepast en bediend moeten worden in lopende campagnes kan nog wel eens voor de nodige hoofdbrekens zorgen. Wat werkt wel en wat werkt juist niet op Facebook? Hoe krijg je zoveel mogelijk views op YouTube? Hoe commercieel mag je Twitter-bericht zijn? Is Facebook ook een verkoopkanaal? Het team van effiecient. heeft de afgelopen jaren diverse onlinecampagnes en -acties geïnitieerd en uitgevoerd en zodoende actieve ervaring opgebouwd in het adequaat gebruik maken van de genoemde platformen. Kennis en ervaring zijn sleutelbegrippen, waardoor steeds een op maat gemaakte onlinestrategie en -aanpak geformuleerd kan worden.

Overigens blijft het niet alleen bij het opstellen van het plan; ook de uitvoering kan worden verzorgd. Belangrijk hierin is dat het resultaat van de inspanningen vervolgens inzichtelijk wordt gemaakt.