logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Waarom effiecient?

Marketingbureau effiecient. is in oktober 2012 ontstaan door een samenwerking van een aantal gerenommeerde partijen die actief zijn in de marketing,- en reclamewereld, de entertainmentindustrie en op e-tail gerichte logistieke dienstverlening. effiecient. biedt services en diensten op het gebied van conceptontwikkeling, productdesign, marketing en sales in relatie tot home-entertainmentproducten en de daaraan verbonden marketing- en pr-campagnes.

Anders gesteld: effiecient. bedenkt en adviseert, ontwikkelt en ontwerpt, produceert en implementeert middelen die onderdeel zijn van de marketingcampagnes van producten en diensten in de breedste zin des woords.

Sleutelwoorden in de werkwijze van effiecient. zijn: creatief, accuraat, flexibel, ervaren, commercieel, betrokken, ter zake kundig en betrouwbaar. En niet te vergeten, altijd makkelijk bereikbaar en altijd bereid om met u van gedachten te wisselen.

Wie zijn wij?

qodef-team-image
Algemeen Directeur

Helmut Ramak

qodef-team-image
Grafisch Vormgever

Bas Goverde

qodef-team-image
Grafisch Vormgever

Dinemarie Brussaard

qodef-team-image
Multimedia Designer

Amber Qualm