logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Ontwikkeling én advies.

Naast product design is effiecient. actief op het gebied van creatie en productie van alle middelen die onderdeel zijn van de sales- en marketingcampagne. Middelen die bijdragen aan het onder de aandacht brengen van het product – zowel fysiek (en) als digitaal – en een optimaal verkoopresultaat als doel hebben.

Met jarenlange ervaring in de entertainment- industrie positioneert effiecient. zich niet alleen als het bureau dat alle mogelijke middelen kan bedenken, ontwikkelen en produceren, maar ook als een partner die een adviserende rol op zich neemt.  Dat heeft overigens betrekking op alle middelen voor zowel de zakelijke markt (b2b) als de consumentenmarkt (b2c).

Of het nu gaat om de creatie en productie van POS-materiaal voor op de winkelvloer, banners, advertenties, rtv-commercials, websites, brochures, mailings, magazines, etc. Alle middelen dienen zo optimaal mogelijk ingepast te worden in het totaal van de sales- en marketingcampagne. Naast de adviserende en producerende rol wordt daarbij continu kritisch gekeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.