logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Advies én uitvoering.

Onderscheidend is het kantoor in ‘Pand Zuid‘ waar ook Video Service Nederland en Kolmio Media zijn gevestigd. Maandelijks komen namelijk vele tientallen partijen op bezoek die professioneel actief zijn in de exploitatie van entertainment gerelateerde diensten en producten op het gebied van muziek, film, games, TV, print, merchandise en accessoires. Daarmee opereert effiecient. letterlijk in het hart van de entertainmentindustrie en schakelt het dagelijks tussen producenten, leveranciers, distributeurs, toeleveranciers, inkopers en retailorganisaties.

Deze unieke positie is de ideale voedingsbodem voor de consultancy activiteiten van effiecient. De gecombineerde kennis van de totale keten – van producent tot eind-gebruiker – stelt effiecient. in staat klanten van het beste advies te voorzien en de beste begeleiding te geven. Naast de ontwikkeling, uitvoering en implementatie van de eerder genoemde communicatiemiddelen is het bureau daarmee het ideale klankbord en een vooraanstaand adviseur in alle mogelijke sales- en marketingactiviteiten rond  producten en projecten.